About us

Ако решите да се сдобиете с автомобил на Tesla, но не сте сигурни за всички детайли, можем да ви помогнем като ви преведем през целия процес от поръчка до доставката на автомобила до дома ви.

С над 15 доставени автомобила за 6 месеца и доверието на клиентите ни, започнахме да предлагаме услугата за пълно съдействие за сдобиване с нов автомобил Tesla в България.
Можем да ви разкажем повече как протича поръчката, нужните дейности по плащанията, възможност за кредитиране и издаване на фактура на юридическо и физическо лице, като ще ви дадем насоки спрямо вашия индивидуален случай.

В допълнение, можем да ви информираме, че ако закупувате колата на физическо лице се дължи двойно ДДС (веднъж в страната, в която е закупена и втори път в България), което подлежи на възстановяване. Тъй като държим на пълната прозрачност и
улесняването на клиентите си, имаме възможността да префактурираме през нашата фирма към частно лице.
Като резултат се заплаща ДДС-то само в България и отпада ДДС-то в страната, в която е купен автомобила. Цялата процедура отнема до 10 минути, но решава дългосрочно проблема от инвестиция над 20 000 лева до следващото възстановяване на
ДДС в рамките от 5 до 7 месеца.

След като изберете какъв модел автомобил желаете и се насочите към най-подходящия център на Tesla в Европа:
• Мюнхен
• Берлин
• Линц
• Виена
• Клагенфурт
• Грац или др.

Ние ще изготвим ценова оферта за доставка на автомобила, като в нея са включени всички разходи (такси, пътни, карго застраховка и др. ) като ако е за дружество можем да издадем и данъчна фактура.
Доставката отнема между 7 и 10 дни, след потвърждение от центъра на Tesla за дата на получаване.
Имаме възможност за доставка на повече от един автомобил на курс, като единственото което ни е нужно е данните на купувача, краен адрес за доставка и предвидена зарядна станция на крайната локация за ваше удобство.

Ако се колебаете какъв модел да си поръчате, можете да тествате от автомобилите на EVrent, за да прецените кой автомобил отговаря на нуждите ви за придвижване.

Ако имате допълнителни въпроси, винаги можете да се свържете с нас на:
office@evrentbg.com или +359 885 745 302.